Vil du spille med oss?

Korps er gøy

Lillestrøm Musikkorps stiftet 1.januar 1920. Vi øver i Lillestrøm Kultursenter hver mandag kl 19:00.

Vår målsetting er å fortsette å være et av Norges ledende amatørkorps og levere gode konsertopplevelser! Se mindre Lillestrøm Musikkorps består av ca. 70 aktive medlemmer og har i mange år hatt en stor, stabil og dyktig besetning. Dette har vært en viktig årsak til at korpset har holdt et svært høyt nivå de siste 30 årene.

En stor kjerne av medlemmene har spilt sammen i lang tid, kjenner hverandre godt og er omforente om hva som er korpsets styrker og hvordan disse tas ut på best mulig måte. Fokus på god klang, intonasjon, frasering og musisering kjennetegner korpsets spillestil, og repertoar som fremhever disse kvalitetene blir helst valgt.
Vi spiller musikk i alle sjangere og tilbyr et bredt spekter av konserter og konsepter.

Hvert år deltar korpset i elitedivisjonen i norgesmesterskap for janitsjarkorps og i den lokale regionkonkurransen, i tillegg til sporadisk deltakelse i andre typer mesterskap eller underholdningskonkurranser.
Lillestrøm Musikkorps har tretten norgesmestertitler, fire kongepokaler, én førsteplass fra nordisk mesterskap, to andreplasser i EM.
Vi har også vunnet to underholdningskonkurranser i regi av TV2 og NRK, Resonans og Korpscupen.

Korpset er med dette det mestvinnende korpset i Norge.

Driftes av Styreportalen AS