Dirigenter

Lillestrøm Musikkorps

Trond Sverre Myhre

Musikalsk leder

Myhre startet som klarinettist i Lillestrøm Musikkorps i 1984, og i en årrekke var han en viktig musiker i korpset. Han har en 5-årig utdannelse fra Østlandets Musikkonservatorium med klarinett som hovedinstrument og har vært ansatt som klarinettist i Forsvarets stabsmusikkorps siden 1996. Han har tidligere vært dirigent for Lillestrøm Byorkester og Huseby skoles musikkorps. I tillegg blir han ofte benyttet som gjestedirigent for andre korps. Trond har vært ansatt som musikalsk leder av Lillestrøm Musikkorps siden 2003, og har blant annet ledet korpset fram til NM-seier i 2003, 2005, 2008, 2010, 2012, 2014 og 2017. I tillegg var det hans som ledet korpset fram til 2.plass i EM i 2018. 

14. mai 2012 mottok han prisen for årets dirigent i 2012 fra NMF Viken. Trond har en stor del av æren for at vi har opprettholdt posisjonen som et av Norges ledende janitsjarkorps over så lang tid. Han er meget dyktig  musikalsk og direksjonsteknisk, og har en unik evne til å innstudere musikken slik at lytterne skal få den beste opplevelsen. At han kjenner flesteparten av medlemmene svært godt gjennom sin lange fartstid i korpset, både som musiker og dirigent, gjør også sitt til at korpsets samarbeid med Trond er en suksess. 

Trond Myhre har våren 2024 valgt å gi seg som Lillestrøm Musikkorps dirigent, etter hele 22 års fantastisk samarbeid. 

Tidligere dirigenter og gjestedirigenter

I tillegg til musikalsk leder bruker korpset gjestedirigenter ved ulike prosjekter. Blant dirigentene som har ledet korpset fast og på prosjekter gjennom årene er Arne Martin Grimsby, Kjell Martinsen, Gert Buitenhuis, Christer Johannessen, Ingar Bergby, Ole Kristian Ruud, Helge Haukås, Lars Erik Gudim, Trond Husebø, Lars-Thomas Holm, Michael Antrobus, Morten Wensberg, Philip Hannevik, Tarjei Grimsby, Frank Brodal, Thomas Rimul, Reid Gilje, Anders Eljas og Peter Szilvay.
Søk
Driftes av Styreportalen AS